045 842 2193 ja 045 1562455 sairaanhoito@shpjylha.fi

Hei! Olen yksityisyrittäjä Pirkanmaalta ja toimin tällä hetkellä itsenäisenä ammatinharjoittajana Nokialla. Olen toiminut 15 vuoden ajan sairaanhoidon- ja hoitoalan eri tehtävissä. Koulutukseltani olen lähihoitaja, sairaanhoitaja ja ensihoitaja. Lisäksi valmistuin muutama vuosi sitten sairaanhoitajan rajatun reseptinkirjoitusoikeuden opinnoista Tampereelta.

Olen työskennellyt pääosin sairaalan ulkopuolisessa ensihoidossa, päivystyspoliklinikalla, terveyskeskuksissa, aluesairaaloissa ja yliopistosairaalaloissa. Olen tehnyt töitä seuraavilla sairaanhoidon erikoisaloilla; sisätaudit, kirurgia, ortopedia (traumatologia) kardiologia ja lastenpäivystys. Urani alkuvaiheessa työskentelin myös kotihoidon- ja kotisairaanhoidon toimintayksiköissä.

Monipuolisen ja pitkän työkokemukseni pohjalta pystyn tarjoamaan asiakkailleni monipuolista ja laadukasta sairaanhoidonpalvelua kotisairaanhoidon- ja kotisairaalatyön merkeissä asiakkaan luokse kotiin, tai vastaanotollamme ajanavarauksella. Yksikössämme työskentelee minun lisäkseni sairaanhoitajia ja muutamia lähihoitajia. Tiimimme voimavara on positiivisuus, vahva ammattitaito, kokonaisvaltainen asiakkaan kohtaaminen, sekä moniammatillinen yhteistyö ja jatkuva koulutus.

Olemme pyrkineet rakentamaan myös omahoitaja-mallia, jossa asiakas tapaa tutut hoitajat kotikäynneillä tai vastaanotollamme. Näin edistämme hoidon sujuvuutta, joka luo myös turvaa ja varmuutta asiakaskokemuksiin.

Toiminta-alueemme ovat; Tampere, Nokia ja Ylöjärvi.

 

 

Yhteistyöterveisin:

Tiia Jylhä
sairaanhoitaja- ja ensihoitaja AMK
LMO